Alkohola reibumā nobrauc no ceļa un ietriecas kokā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien Daugavpils novadā pēc vieglās automašīnas avārijas ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti trīs cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Rīga-Daugavpils 230.kilometrā pagaidām neidentificēts vadītājs ar automašīnu «Mazda 626» nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. No avarējušā transportlīdzekļa ar dažādām traumām alkohola reibumā slimnīcā nogādāti divi cilvēki - 1961.gadā dzimis vīrietis un 1974.gadā dzimis vīrietis. Slimnīcā nogādāta arī 1974.gadā dzimusi sieviete, kuras organismā alkohols nav konstatēts.

Savukārt Aizputē, Atmodas ielā, 1991.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi A4», notrieca velosipēdisti, 1942.gadā dzimušu sievieti, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 40 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki.

Rīgas reģionā reģistrētas 18 avārijas, kurās cietuši divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 22 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Astoņi no tiem bija autovadītāji, 14 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 12 transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un septiņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu