Spānijas futbola izlase Eiropas čempionātā bez Pujola

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas kluba «FC Barcelona» kapteinim Karlesam Pujolam drīzumā tiks veikta ceļgala operācija, līdz ar to viņš nevarēs piedalīties Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas sāksies pēc mēneša.

Kā vēsta «FC Barcelona» oficiālā mājaslapa internetā, Pujols diskomfortu labajā ceļgalā sajutis pēc Spānijas čempionāta spēles pret citu Barselonas klubu «Espanyol» aizvadītajā sestdienā.

Medicīniskās pārbaudes apstiprinājušas, ka 34 gadus vecajam aizsargam nepieciešama artroskopiskā operācija, kas tika veikta šo sestdien. Pēc operācijas Pujola atveseļošanās laiks būs sešas nedēļas.

Pēc 2010. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīra, kurā Spānija triumfēja, Pujols grasījās beigt karjeru valstsvienībā, taču pēc sarunām ar izlases galveno treneri Visenti del Boski nolēma palikt.

Šī gada Eiropas čempionāta finālturnīru varētu izlaist arī vēl viens «FC Barcelona» komandas spēlētājs - uzbrucējs Davids Vilja -, kurš pagājušā gada decembrī guva smagu traumu un kopš tā laika laukumā nav devies.

Kā ziņots, Spānijas čempionāta kopvērtējumā vienu kārtu pirms turnīra beigām «FC Barcelona» ar 90 punktiem 37 spēlēs ieņem otro vietu, par septiņiem punktiem atpaliekot no čempiontitulu sev jau nodrošinājušās Madrides «Real».

Eiropas čempionāts no 8. jūnija līdz 1. jūlijam risināsies Polijā un Ukrainā. Spānijas izlase spēlēs C apakšgrupā, tiekoties ar Itālijas, Īrijas un Horvātijas valstsvienībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu