Zviedrijas izlase paliek bez uzbrucēja Lundkvista

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Zviedrijas hokeja valstsvienībai pasaules čempionātā traumas dēļ vairs nevarēs palīdzēt uzbrucējs Džoels Lundkvists.

30 gadu vecais Lundkvists pirmdien notikušajā spēlē pret Dāniju, kurā Zviedrija uzvarēja ar 6:4, pēc sadursmes ar pretinieku komandas hokejistu Jesperu Jensenu (aizsargu) lauza žokli. Zviedrijas Hokeja federācija paziņojusi, ka Lundkvistam būs nepieciešama operācija.

Šī šosezon nav pirmā reize, kad Lundkvists lauzis žokli, jo līdzīgu traumu viņš guva arī Zviedrijas Elitserien mačā pagājušā gada novembrī.

Šā gada pasaules čempionātā Lundkvists paspēja piedalīties trīs mačos, kuros guva vienus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kā arī tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Šogad Lundkvists piedalījās savā trešajā pasaules čempionātā.

Zviedrijas izlase spēlē Stokholmas apakšgrupā, kuras kopvērtējumā tā šobrīd ar maksimāli iespējamajiem deviņiem punktiem trīs mačos ieņem pirmo vietu. Nākamajā spēlē trešdien Zviedrija spēkosies ar Vācijas valstsvienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu