Nolans: Dažreiz sanāk uzvarēt arī ne pārāk skaistā spēlē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans pēc uzvaras pār Itāliju (5:0) sacīja, ka ir priecīgs par trīs punktiem turnīra tabulā.

«Esmu laimīgs, ka uzvarējām šovakar, dažreiz sanāk uzvarēt arī ne pārāk skaistā spēlē, bet esam izcīnījuši uzvaru. Šī mums būs laba mācība turpmākajiem mačiem,»' preses konferencē atzina Nolans.

«Vairākumā devu iespēju spēlēt arī citiem hokejistiem, visi centās un smagi strādāja. Jāpatur prātā, ka mums vēl priekšā četras spēles un un vadošajiem spēlētājiem devu iespēju nedaudz atpūsties. Par spēli neesmu pārsteigts, visi spēlēja labi. Kurus no spēlētājiem varu uzteikt? Miku Indraši, Gunti Galviņu, arī Ronaldu Ķēniņu,» teica Nolans.

Treneris atzina, ka pēc pirmā perioda ģērbtuvē skaļus vārdus nav teicis: «Nē, es neko daudz nerunāju, puiši paši saprot, kā jāspēlē un redz, kas notiek laukumā. Varbūt pietrūka emociju un enerģijas, bet mums aiz muguras bija divas smagas spēlēs, tādēļ puišus varu saprast,» piebilda speciālists. 

.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu