Sprukts apstiprina pievienošanos CSKA komandai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Jānis Sprukts otrdien pēc pasaules čempionāta spēles oficiāli apstiprināja, ka nākamo sezonu aizvadīs KHL komandā Maskavas CSKA, bet līgums esot noslēgts uz diviem gadiem.

Līdz ar to Rīgas «Dinamo» jau atstājuši divi hokejisti, kuri aizvadītajā sezonā spēlēja pirmajā uzbrucēju trijniekā, jo Miķelis Rēdlihs pievienojies Jaroslavļas «Lokomotiv».

Sprukts pagājušajā sezonā bija viens no «Dinamo» uzbrukuma līderiem, regulārā čempionāta 53 spēlēs gūstot 11 vārtus un izdarot 24 rezultatīvas piespēles, bet septiņos Gagarina kausa mačos iekrājot piecus vārtus un trīs piespēles.

«Dinamo» komandā centra uzbrucējs spēlēja kopš 2009. gada, trīs sezonās kopumā 186 spēlēs gūstot 42 vārtus un izdarot 73 rezultatīvas piespēles.

Pašlaik Sprukts Latvijas izlases piedalās pasaules čempionātā, kurā pirmajās trīs cīņās atzīmējies ar četrām rezultatīvām piespēlēm, kas ir dalīts labākais rādītājs visā turnīrā.

Iepriekš Sprukts, noslēdzoties līdzšinējam līgumam par «Dinamo», kļuva par neierobežoti brīvo aģentu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu