«L’Officiel Latvija» par modi un varu; par diplomāti un mēra sievu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Žurnāla «L’Officiel Latvija» maija numura tēma – «Mode un vara». 

Viena no žurnāla varonēm ir Latvija diplomāte – mūsu pirmā vēstniece Francijā, pēc tam Spānijā un Portugālē, vēlāk UNESCO vēstniece Aina Nagobade-Ābola. Viņas dzīve rit starp Parīzi un Rīgu. Lai gan viņa ir dzimusi Rīgā, par savām mājām uzskata Parīzi, kurā pēc 60 gadu sasniegšanas, apmetusies uz palikšanu. Runājot par stilu, Aina Nagobada-Ābola uzskata, ka pat ievērojot dress code, vienmēr ir iespējams atrast kādu personīgu akcentu. Viņa savas diplomātiskās darbības laikā bija uzticīga klasiskajiem kostīmiem.

Vēl žurnāla «L’Officiel Latvija» maija numurā Jūs uzzināsiet par Rīgas mēra Nila Ušakova sievu – Jeļenu Ušakovu. Tiek uzskatīts, ka valstsvīri sev par dzīvesbiedrēm izvēlas tādas sievietes, kas viņiem nesagādā liekas problēmas un pilda ko līdzīgu statusu apliecinošai aksesuāra lomai. Jeļena Ušakova nepieder pie šīm sievietēm. Viņai ir lieli plāni, ko sasniegt personīgajā dzīvē, kā arī veselīgas ambīcijas attiecībā uz karjeru. Kas zina, varbūt statusa ziņā viņa kādreiz pat pārspēs savu vīru. Lielajā Latvijas politikā Jeļena nokļuva gandrīz no skolas sola, bet nemaz neapmulsa. Viņa mācās universitātē, nodarbojas ar virkni sociālajiem projektiem un, neraugoties uz savu jaunību, jūtas «pieaugusi» politiskajā apritē – piemēram, aktīvi piedalās sūtņu sievu kluba dzīvē. Savā intervijā žurnālam «L’Officiel Latvija» Jeļena atklāti stāsta par to kā viņai nācies nomainīt savu garderobi un atvadīties no iemīļotajiem mini svārkiem, par to, kas raksta viņas twitteri, kā arī kādos vīra padomos viņa neieklausās. Speciālajā fotosesijā žurnālam «L’Officiel Latvija», ko veidoja fotogrāfs Oļegs Zernovs un stiliste Olga Kolotova, Jeļena Ušakova ir iejutusies greznā pirmās lēdijas tēlā – meitene no Vecmīlgrāvja izskatās ne sliktāk kā Žaklīna Kenedija. 

Intervijas pilnībā lasiet žurnāla «L’Officiel Latvija» maija numurā.

«L’Officiel Latvija» maija numurā tāpat Jūs uzzināsiet:

  • ko par sievietēm un politiku domā populārais Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs.
  • Anglijas karalieni Elizabeti II ieraudzīsiet viņai neparastā – mūzas lomā,
  • Kā arī uzzināsiet par franču etiķetes paraugstundām.
  • Bez tam Jūs varēsiet iepazīties ar 9 modes tēliem, kas radīti izmantojot iecienīto balto kreklu. 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu