Klāt pirmais «Red Bull Tourbus» koncerts ar jaunajām grupām un «Dzelzs Vilku»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Kalns

Jau šo sestdien Liepājā notiks pirmais «Red Bull Tourbus» jauno grupu konkursa koncerts, kura īpašais viesis ir «Dzelzs Vilks». Šim koncertam sekos vēl divi: nākamajā nedēļā – 15. maijā Jelgavā ar īpašo viesi «Astro 'n' out» un 17. maijā Rīgā ar īpašo viesi «Satellites LV». Šiem posmiem sekos «Red Bull Tourbus Ghetto games edition» Ventspilī, 30. jūnijā. 

Visi koncerti ir bezmaksas.

  • Red Bull Tourbus muzikālais autobuss aicina pasažierus

19. aprīlī, «redbull.lv» sākusies reģistrācija Red Bull Tourbus jauno grupu konkursam. Balvu fondā ir iespēja koncertēt uz vienas skatuves ar Dzelzs Vilku, Astro'n'out, Satellites LV vai Gacho uz muzikālā autobusa Red Bull Tourbus skatuves, bet uzvarētājam būs iespēja uzstāties uz Fonofest galvenās skatuves, kā arī dzirdēt savu dziesmu radio SPIN FM ēterā. Konkursam nav ne vecuma, ne mūzikas stila ierobežojumu. Visus pieteikumus izvērtēs žūrija Juris Kaukulis, Gustavo un mūzikas žurnālists Uldis Rudaks, kas kopīgiem spēkiem izvēlēsies četras grupas katram Red Bull Tourbus atlases posmam.

  • Red Bull Tourbus atlases posmi un koncerti

12. maijā, plkst 19.00 Liepājā pie Pirmās Rokkafejnīcas.
Piedalās: 4 jaunās grupas un Dzelzs Vilks
15. maijā, plkst 19.00 Jelgavā pils pagalmā.
Piedalās: 4 jaunās grupas un Astro’n’out
17. maijā, plkst 19.00 Rīgā, Rātslaukumā.
Piedalās: 4 jaunās grupas un Satellites LV

30. jūnijā Ventspilī, plkst. 21.00 Red Bull Tourbus Ghetto Games edition
Piedalās: 3 jaunās grupas un Gacho. Ventspilī notiekošajā esktrēmo sporta veidu un mūzikas festivalā Ghetto Games piedalās tās grupas, kas atlases posmos neizcīnīja uzvaru, bet skatītāju balsojums tām dod otru iespēju uzstāties un nopelnīt biļeti uz finālu.

  • Red Bull Tourbus fināls

13. un 14. jūlijs Fonofest, Cēsu novada Uplandos. Katra atlases posma uzvarētāji (4 jaunās grupas) piektdien, 13. jūlijā spēlē uz Red Bull Tourbus skatuves. No šīm trijām grupām viena izcīna iespējas sestdien, 14. jūlijā spēlēt uz Fonofest lielās skatuves un savu dziesmu dzirdēs Spin FM radio ēterā. Uzvarētāju gan atlases posmos, gan finālā nosaka skatītāju un klausītāju ovāciju skaļums, ko noteiks īpašs skaņas skaļuma mērītājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu