Antra Stafecka velta dziesmu «Maldugunis dzēšot» latviešiem un Latvijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ogrēniete Antra Stafecka Šonedēļ radiostacijās startē ar dziesmu «Malduguni dzēšot», kas veltīta latviešiem un Latvijai.

Antra Stafecka ir tā pati meitene, kura vairākas nedēļas pārliecinoši startēja OKartes Skatuves otrās sezona šovā, līdz kādu dienu veselības dēļ bija spiesta atteikties no iespējas aizkļūt līdz finālam, kurš norisināsies jau šo piektdien. Tagad atliek vien zīlēt kā būtu bijis, ja būtu bijis... Taču viens ir nenoliedzams, ne kuram katram jaunizceptajam «fabrikantam» vēl esot šovā savu sadarbību piedāvā Raimonds Pauls, Uldis Marhilevičs un Harijs Zariņš (Colt, Opus Pro). Labus vārdus par Antru izteicis arī Jānis Lūsēns, bet leģendārais latviešu dziedātājs Igo Antru uzaicinājis piedalīties savos 50 gadu jubilejas koncertos. Viss notiek!

Taču jaunās dziedātājas galvenā prioritāte ir realizēt pašai savas dziesmas, kuras radījusi kopā ar savu mammu, dzejnieci Ilzi Mūrnieci. Un lai arī joprojām «vētrainus» apgriezienus uzņem pirmais singls - «Vētra nāk», kuru meitenei dāvinājis pats Maestro, jaunā dziedātāja ar nepacietību gaida atsauksmes par savu pašas rakstīto dziesmu «Maldugunis dzēšot», par kuru Antra pati izsakās šādi: »..Par ko ir dziesma, cerams, sapratīs ik viens pats. Mēs mīlam savu zemi, tikai mazliet esam piemirsuši tai arī uzticēties. Šī dziesma ir kā mudinājums un atgādinājums par to, ka mums ir jātic savai Latvijai un jācīnās par to, lai mūsu zeme paliek mūsu vienīgās un īstās mājas!..»

Dziesma tapusi pirms nepilna gada, kad Antras mamma parādijusi dzejoli un uzreiz radusies melodija. Kā saka pati jaunā māksliniece, tad Antra ar mammu ir uz viena emociju viļņa. „..Abas tai laikā jutāmies un arī tagad jūtamies ļoti līdzīgi – mums sāp sirds par Latviju!..» tā Antra.  Dziesmu «Maldugunis dzēšot» studijā ierakstījis un producējis Artūrs Palkevičs. 

Jautājot par prognozēm, kas attiecas uz kolēģiem no OKartes Skatuves, kuri jau šo piektdien cīnīsies par iespēju iegūt galveno lomu topošajā mūziklā «Dzimuši mūzikai» –  Antra skaidro: „..Es uzskatu, ka uzvarētāji esam mēs visi, kas ir bijuši šovā. Ir tikai jāmāk šī uzvara izmantot, nevis palaist pa vējam! Es esmu pateicīga šovam par to, ka tas ļāva man noticēt sev un just, ka arī citi man tic! Tā ir apbrīnojama pieredze! Mana uzvara ir iegūtā pieredze, jaunie draugi, mīlestība ko saņemu no saviem atbalstītājiem un ģimenes. Es vēlu veiksmes ikvienam šova dalībniekam un novēlu novērtēt katru šovā pavadīto dienu!..»

Antra , kā īpašais viesis kāps uz skatuves arī šo piektdien, kad Rīgas Centrāltirgus Nēģu laukumā norisināsies šova «OKartes Skatuve 2» fināls un kurā ieeja ir brīva ikvienam. Šova translācija notiks kā jau vienmēr , LNT un Izklaides kanāls 2 ēterā no plkst. 20.40. 

Pēc tam Antra kopā ar finālistiem dosies nelielā Latvijas koncertturnejā uzstājoties 26.maijā Kuldīgas , 30.05 Ogres un 31.05 Līvānu kultūras centros.


Dziesmas MP3 pieejama portālā «Doremi.lv».

Dziesmas teksts pieejams portālā «Dziesmuteksti.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu