Kurmāles pagastā siltina daudzdzīvokļu māju «Atmodas»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

SIA «Kuldīgas komunālie pakalpojumi» īsteno projektu «Energoefektivitātes paaugstināšana daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā «Atmodas», Kurmāles pagastā, Kuldīgas novadā», kas tiek līdzfinansēts ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) finansiālu atbalstu.

Iepirkuma procedūras rezultātā ir izraudzīts būvuzņēmējēs SIA «Pretpils». Būvuzraugs – Dainis Šēlis. Kopējās būvdarbu izmaksas – Ls 101 114,47, no kurām attiecināmās izmaksas ir Ls 82880,71. 50% jeb Ls 41440,35 no attiecināmajām izmaksām līdzfinansē ERAF. 

Līgumu par būvdarbu veikšanu plānots noslēgt šīs nedēļas laikā, savukārt uzsākt būvdarbus š.g.14.maijā un tos plānots paveikt piecu mēnešu laikā. Projekta ietvaros paredzēts siltināt fasādi, cokolu, pagraba pārsegumu un bēniņus, atjaunot jumta segumu, nomainīt logus, durvis kāpņutelpās un daļēji arī dzīvokļos, rekonstruēt maģistrālos apkures cauruļvadus un uztādīt siltummezglu. 

Plānots, ka siltumenerģijas ietaupījums pēc renovācijas īstenošanas SIA Kuldīgas komunālie pakalpojumi» apsaimniekojamā mājā būs 51%.

Projekta īstenošanā SIA «Kuldīgas komunālie pakalpojumi» sadarbības iestāde ir Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra.

Šī jau it trešā māja Kuldīgā, kura tiek renovēta ar ERAF finansiālu atbalstu. Pērn tika renovēta daudzdzīvokļu dzīvojamā māja Gaismas ielā 3, Kuldīgā, kā arī pašlaik tiek renovēta daudzdzīvokļu dzīvojamā māja Gaismas ielā 11, Kuldīgā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu