Pastēte ar «pārsteigumu» jeb Par «Lido» kvalitāti, patiesību un attieksmi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mihails

Šodien «Lido» īpaša reklāma nav nepieciešama, jo kvalitātes slava iet pa priekšu, auditorijai veicot «Lido» reklāmas tīkla funkcijas. Tā vismaz rakstīts firmas mājas lapā . Nu, ja reiz to dara auditorija, tad, visticamāk, ka es kā pircējs arī piederu šai auditorijai un vēlos painformēt sabiedrību par šo izslavēto kvalitāti.

«Lido» reklāmas mudināts, 2012.gada 6.maija vakarā devos uz veikalu un nopirku vistas pastēti. Par šo produkciju reklāmā minēts - ««Vistas» pastēte - īpaši maigas garšas aknu pastēte, kas priecēs jūs visās ēdienreizēs».  Taču šī produkcija mani priecēja tikai līdz iepakojuma atvēršanai. No pastētes, izspraucies apmēram četrus centimetrus, rēgojās melns sars vai spalva, vai kādas cilvēka ķermeņa daļas apmatojums. Maniem draugiem tikai no skata vien uznāca vemšanas lēkme. Par minēto ziņoju «Lido» firmas darbiniekam, kas lepni sevi dēvēja par Gaigalu ar ministra uzvārdu. No «ministra» vienaldzīgās attieksmes es sapratu, ka minētais gadījums nebūt nav kaut kas ārkārtējs, ka tā ir viņam labi zināma situācija. Šo cilvēku neinteresēja ne es kā viņu produkcijas patērētājs, ne «Lido» labā slava -  viņš atteicās pat atbraukt un paskatīties uz šīs savas produkcijas «augsto» kvalitāti, nerunājot nemaz par kaut kādu kompensēšanu. Viņš vienkārši paziņoja, ka tas neesot iespējams, viņš nevarot pateikt kādā veidā iepakotā produktā šī melnā spalva nonākusi. Pēc «Lido» darbinieka vārdiem es sapratu, ka varu žēloties kur vien un kam vien gribu.

Par notikušo ziņoju Pārtikas un veterinārajam dienestam (PVD), taču arī viņus minētais ne sevišķi interesēja, lūdza tikai, lai produktu nofotografēju un uzrakstu attiecīgu iesniegumu. PVD neinteresēja, kas tas par svešķermeni gaļas produkcijā – žurkas vai kāda cita dzīvnieka spalva, vai kaut kas no cilvēka.

Šķiet, ka pēc notikušā es vairs ilgi nelietošu «Lido» produkciju, un iesaku cilvēkiem uzmanīgi skatīties, ko ēdat.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu