Nepieciešams;
Cepti pildīti kartupeļi
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
8 lieli kartupeļi
100 g siera
150 g šķiņķa
1 sīpols
zaļumi
4 ēdamkarotes majonēzes
Pagatavošana:
Kartupeļus ar suku nomazgā, izvāra ar visu mizu. Izvārītiem kartupeļiem nogriež virsiņu un nedaudz izdobj mīkstumu.
Gaļu sagriež mazos gabaliņos, apcep kopā ar smalki sagrieztiem sīpoliem. Gaļai pievieno sagrieztus zaļumus ( lociņi, pētersīļi, dilles), majonēzi un izņemto, sasmalcināto kartupeļu mīkstumu. Kartupeļus pilda ar sagatavoto masu, liek ietaukotā cepamtraukā, pārkaisa ar rīvētu sieru. Kartupeļus cep 180 grādos 15 minūtes.