Cepti pildīti kartupeļi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/85934826@N00/

Nepieciešams;

8 lieli kartupeļi
100 g siera
150 g šķiņķa
1 sīpols
zaļumi
4 ēdamkarotes majonēzes

Pagatavošana:

Kartupeļus ar suku nomazgā, izvāra ar visu mizu. Izvārītiem kartupeļiem nogriež virsiņu un nedaudz izdobj mīkstumu.

Gaļu sagriež mazos gabaliņos, apcep kopā ar smalki sagrieztiem sīpoliem. Gaļai pievieno sagrieztus zaļumus ( lociņi, pētersīļi, dilles), majonēzi un izņemto, sasmalcināto kartupeļu mīkstumu. Kartupeļus pilda ar sagatavoto masu, liek ietaukotā cepamtraukā, pārkaisa ar rīvētu sieru. Kartupeļus cep 180 grādos 15 minūtes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu