ASV hokejisti spēles otrajā daļā «salauž» baltkrievus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules čempionātā hokejā šodien Helsinku apakšgrupas spēlē ASV valstsvienība ar 5:3 uzvarēja Baltkrievijas izlasi.

Jau mača 2. minūtē pēc Dž.T. Brauna metiena rupju kļūdu pieļāva baltkrievu vārtsargs Andrejs Mezins, kurš vispirms ļāva ripai izspraukties starp tuvo vārtu stabu un kājsargu, bet pēc tam no acu skatiena pazudušo ripu pats ar kāju ieraidīja vārtos. Pirmās trešdaļas 7. minūtē Kems Atkinsons dubultoja amerikāņu pārsvaru, tomēr nepilnas četras minūtes līdz perioda beigām vienu no retajām iespējām izmantoja baltkrievu veterāns Aleksejs Kaļužnijs.

Otrās trešdaļas 3. minūtē Baltkrievijas izlase realizēja skaitlisko vairākumu un izlīdzinājumu panāca Aleksejs Ugarovs, bet minūti un 39 sekundes līdz perioda beigām Neits Tompsons atjaunoja vadību ASV komandai. Trešās trešdaļas 13. minūtē Bobijs Raiens ceturto reizi raidīja ripu Vitālija Kovaļa sargātajos vārtos, bet nepilnas piecas minūtes līdz finālsirēnai Pols Ščastnijs panāca 5:2.

Tomēr pēdējā minūtē lielajā skaitliskajā vairākumā (turklāt vārtsarga vietā laukumā bija devies sestais spēlētājs) Jevgeņijs Koviršins vienus vārtus Baltkrievijas izlasei atspēlēja.

Helsinku apakšgrupā šovakar tiks aizvadīta vēl viena spēle, kurā spēkiem mērosies Somijas un Francijas hokejisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu