Zviedrijas - Krievijas spēle izpārdota, uz Latvijas maču biļetes pieejamas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Uz Zviedrijas un Krievijas izlases spēli pasaules čempionātā hokejā, kas norisinās Stokholmā, visas biļetes ir izpārdotas, tā portālam «Apollo» apliecināja oficiālajā biļešu tirdzniecības punktā.

Zviedri ar krieviem spēlēs 11. maijā «Globen» arēnā, bet uz šo spēli biļetes jau neesot bijušas pieejamas trešdien, kad mājinieki tikās ar Vācijas hokejistiem. Tikmēr uz Zviedrijas - Latvijas spēli, kura norisināsies 15. maijā, biļetes kasēs ir pieejamas.

Vidēji Latvijas izlases mačus Stokholmā apmeklējuši 4055 līdzjutēji, kas ir otrs sliktākais rādītājs aiz Itālijas. Tiesa gan, Latvijas hokejisti vēl nav aizvadījuši spēli ar laukuma saimniekiem zviedriem.

Kopumā līdz šodienai uz 28 spēlēm Stokholmā un Helsinkos pārdotas 166 790 biļetes. Uz Somijas izlases spēlēm Helsinkos vidēji ieradušies 12 552 skatītāji, bet Stokholmā mājinieku spēles noskatījušies 9566 līdzjutēji. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu