«S.B.C. Rallija komanda» ir gatava startam Talsu rallijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Iveta Grudule/Apollo

Jau šajā nedēļas nogalē 12. un 13. maijā Talsos norisināsies «Rally Talsi 2012», kas jau ceturto gadu zināms kā Čempionu rallijs, kurā uz starta ar NR.49 un «auto24.lv» atbalstu stāsies arī «S.B.C.» rallija komandas ekipāža Aleksandrs Grīva / Ritvars Vēveris.  Kopumā rallijam pieteikušās 78 ekipāžas. Konkurence ir ļoti liela - dalībnieku sarakstā ir daudzu valstu čempioni un top braucēji.

Jau rīt komanda no agra rīta sāks rakstīt trasi un vakarpusē no plkst.18:00 piedalīsies «Shakedown» posmā. Jāatzīmē, ka šis ir «S.B.C.» komandas pirmais grunts rallija posms, kurā komanda startē Latvijas Rallija Čempionāta (LRČ) ieskaitē un cīnās par sezonas kopvērtējuma punktiem. Līdz šim ekipāža startēja rallijsprinta čempionātā, kur 2011.gadā izcīnīja 3.vietu «4WD+» klasē sezonas kopvērtējumā un no šī gada ar to pašu auto startē «A+» grupā.

Rallijā Talsi komanda ir piedalījusies līdz šim divas reizes. Pirmajā reizē 2009.gadā komanda piedzīvoja smagu avāriju, bet 2010.gadā komanda izcīnīja 3.vietu «RS-4WD» klasē.

Ņemot vērā dalībnieku sastāvu un tehnisko sagatavotību mērķi uz šo sacensību ir: iekļūt TOP25 absolūtajā vērtējumā un izcīnīt vismaz 7.vietu «A+» grupā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu