Šveices izlase zaudējusi vēl vienu uzbrucēju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šveices hokeja valstsvienībai pasaules čempionātā traumas dēļ vairs nevarēs palīdzēt arī uzbrucējs Daniels Rubēns.

Jau iepriekš Šveices valstsvienība savainojumu dēļ zaudēja vēl divus uzbrucējus - Simonu Mozeru un Žuljēnu Šprungeru.

Rubēns traumu guva trešdien notikušajā spēlē pret Kanādu, kurā Šveices izlase piedzīvoja zaudējumu ar 2:3. Mača trešajā periodā Rubēnam pa seju trāpīja ripa, laužot vaiga kaulu. Tuvākajā laikā uzbrucējs atgriezīsies Šveicē, kur viņam tiks veikta operācija.

Kā ziņots, Mozers aizvadītās nedēļas svētdienā notikušajā spēlē pret Baltkrieviju guva divus vārtus, tomēr iedzīvojās arī kājas traumā, kad uzbrucēja slida neveiksmīgi trāpīja ledus grumbā. Magnētiskā rezonanse parādīja saites plīsumu.

Tikmēr Šprungeram nācās atgriezties mājās, jo viņš joprojām nav atveseļojies no smadzeņu satricinājuma, ko guva kādā no pārbaudes spēlēm. Uzbrucējs visu laiku bija kopā ar komandu, cerot, ka paspēs atveseļoties, bet vēl nebija pieteikts čempionātam.

Šveices izlase pasaules čempionātu turpinās ar deviņiem aizsargiem, tostarp Romēnu Josī, kurš tuvākajā laikā pievienosies valstsvienībai, un 11 uzbrucējiem.

Nākamajā mačā sestdien Šveices izlases hokejisti spēkosies ar Francijas valstsvienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu