Video: Gata Kanda «mū» joks <i>pārsmīdina</i> žūriju, bet vai ar to pietiek?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Lielbritānijā par sensāciju kļuvušais latviešu «komiķis» Gatis Kandis nav ticis talantu šova «Britain’s Got Talent» finālā.

31 gadu vecā Kanda, kurš dzīvo Londonā, neparastā uzstāšanās šova atlasē krietni sasmīdināja talantu šova žūriju, tostarp slaveno producentu Saimonu Kouvelu un britu komiķi Deividu Voljamsu, kuri nobalsoja par latvieša iekļūšanu talantu šova pusfinālā.

Kanda uzstāšanās sākumā žūrija un skatītāji pavērtām mutēm brīnījās par Kanda dīvainajiem jociņiem par tualetēm un muskuļiem, taču brīdi vēlāk visi sirsnīgi smējās, gan par to, cik neticami nesmieklīgi ir latviešu komiķa stāstītie joki.

Pusfināla pārraidē Saimons atzina, ka parasti viņam komiķi ne visai patīkot, bet šis gadījums esot īpašs - ne tikai tas, ka Gata teksti liekot Saimonam smieties, bet  viņš viņam patīkot. Kandis nepalika atbildi parādā, sakot, ka arī viņam patīk  Saimons.

Kaut arī pusfinālā žūrija bija sajūsmā, bet visu noteica skatītāju balsojums, kurš atstāja Kandi aiz svītras.

Žūrijas pārstāvji piebilda, ka latviešu komiķim neko nevajadzētu mainīt savā tēlā un runas manierē, pat neatteikties no svītrainā džempera.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu