Krievijas interneta vidē par hitu kļuvis savdabīgs eksperiments

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tsybankov.livejournal.com

Maskavā brīvi var pastaigāties ar ieroci rokās, jo likumsargiem ir absolūti vienaldzīgas šādas aktivitātes, liecina divu jauniešu veikts savdabīgs eksperiments.

Vairāki Krievijas mediji vēstī par Pavela Tarasova un Vadima Čibankova veiktu eksperimentu, kurā noskaidrots, ka kaimiņvalsts policisti nekādi nereaģē uz iespējamiem terora draudiem.

Viens no jauniešiem – Pāvels - pastaigājās pa Krievijas galvaspilsētas ielām ar kaklā iekārtu automātu «AK-47». Otrs jaunietis eksperimentu fiksēja ar fotokameru.

Fotoattēlos, kas apskatāmi dažādos kaimiņvalsts interneta blogos, redzams, ka ar Kalašņikova automātu rokās var stāvēt dažu metru attālumā no policista, taču likumsargam šīs aktivitātes ir vienaldzīgas.

«Neviens policists viņu neapturēja! Neviens! Tas vienlaikus bija jautri un biedējoši,» sacījis Vadims. «Policisti vien paskatījās uz viņu [Pāvelu] un ātri vien novērsās. Es jautāju: ko, pie velna, policija dara?»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu