Foto: «Ogres Trikotāža» radījusi tērpu kolekciju kūrorta sezonai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«OT Ogres Trikotāža» veikalā Rīgā notikusi modes skate «Cotton Summer» («Kokvilnas vasara»). Tajā tika prezentēta vasaras tērpu kolekcija no kokvilnas trikotāžas, ko modes māksliniece Irīna Košakova radījusi ekskluzīvi zīmolam «OT Ogres Trikotāža». 

«Jaunajā kolekcijā mēs uzskatāmi parādam, ka Ogres Trikotāžu mūsdienās ir maldīgi saistīt tikai ar siltu pusvilnas apģērbu aukstam rudens un ziemas laikam. Mūsu kompānijas firmas veikalos var iegādāties lieliskus, izsmalcinātus kokvilnas tērpus siltai vasarai,» sacīja kompānijas valdes priekšsēdētāja Margarita Jeršova.

«OT Ogres Trikotāžai» šī jau ir otrā sezona, kurā uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar dizaineri I.Košakovu

Modes māksliniece Irīna Košakova iedvesmu kolekcijas veidošanai smēlusies, atceroties to sajūtu, kas rodas atpūšoties kurortā - savā sapņu kurortā. Mums tad vajadzīgs viegls, maigs un mīksts ietērps. Tādu viņa radījusi no Ogres trikotāžas. Katram tērpam izraudzīts kāda pasaulslavena kurorta vārds. Nevienu neatstās vienaldzīgu - «Kannas», «Nica», «Venēcija», «Korsika», «Rio», «Maiami».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu