Raivis Vidzis šķiršot savu neilgo laulību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Bijušā spēkavīra Raivja Vidža (36) laulībai ar aerobikas treneri Aleksandru (25) diemžēl nav bijis lemts mūžs. 2010. gada 6. novembrī noslēgto laulību pāris drīzumā grasoties oficiāli šķirt, vēsta «kasjauns.lv».

Pirms pieciem gadiem abi saskatījušies Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas sporta zālē. Pēc četru gadu kopdzīves abi nolēma iestūrēt laulības ostā. Kāzu ceremonija ilgusi tikai dažas minūtes un klāt bijuši aptuveni pussimts viesu. Protams, ceremoniju vērojuši arī jaunā pāra vecāki. Aleksandra pieņēmusi vīra uzvārdu.

Kad Raivis un Aleksandra laulāto statusā bijuši jau gadu, Vidzis atzinis žurnālam «Kas Jauns», ka četru gadu laikā, kopš viņi esot kopā, viens otru jau esot iepazinuši, un sieva zinot, ka ne vienmēr Raivis esot tikai smaidīgs un jauks.

«Apzinos, ka reizēm esmu tāds pastulbs džekiņš un sievai ar mani ir grūti. Taču mēs ļoti labi saprotamies. Ir arī reizes, kad vajag izbļaustīties. Nenoliegšu, ka ģimenes dzīvē neesmu tikai balts un pūkains, lielākoties esmu skarbs, bet ar ziediem sievu ik pa laikam iepriecinu,» atklāts bijsi Vidzis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu