Rīgā ar Ziedoņdārza svētkiem atklās brīvdabas festivālu sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

11. maijā no plkst.17 Rīgā notiks Ziedoņdārza svētki, ar ko tiks atklāta Rīgas brīvdabas festivālu sezona.

Latvijas Kultūras akadēmijas un Latvijas Kultūras koledžas studenti un pasniedzēji jau ceturto gadu rīdziniekus pulcēs Ziedoņdārza svētkos, piedāvājot dažādas aktivitātes.
 
Šogad Ziedoņdārza svētku tēma ir «Nākotne ir tagad», savukārt svētku devīze ir «Domās nākotnē, bet ar darbiem tagadnē», kas tematiski vienos svētku aktivitātes.

Pasākuma apmeklētājiem tiks piedāvātas dažāda satura un rakstura aktivitātes, kas iekļausies svētku tēmā. Interesenti varēs iesaistīties tērpu radīšanā un modes skatē, kopīgi veidot mozaīku no saplīsušiem traukiem, tāpat varēs iesaistīties labdarības koncertā, jauno literātu šovā, radošās darbnīcās un citās aktivitātēs.

Svētku programmā piedalīsies arī mūziķi, piemēram, Kārlis Kazāks, šova «Latvijas Zelta talanti» uzvarētāji brāļi Dermaki, ritma grupa «Rhytmical Storm», jauniešu vidū atzītā grupa «Gapoljeri», kā arī alternatīvās mūzikas pārstāvji «Burned in Blizzard», «Faithful in Misfortune» un «Dream for Eternity».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu