Jaunākās kolekcijas – izpārdošana līdz 70 procentiem sākusies JAU TAGAD!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Membershop.lv

Šīs sezonas jaunās kolekcijas liek sievietei uzplaukt kā puķei – modē ir sievišķības renesanse! Vēlies būt moderna un skaista jau tagad? Protams! Izpārdošanas nav jāgaida - unikālajā outlet tipa interneta tirdzniecības centrā «[s:41344]» jau tagad ievērojamas atlaides slavenu zīmolu jaunākajām kolekcijām! 

Membershop.lv

Membershop.lv

Šobrīd ievērojamas atlaides šīs sezonas kolekciju apģērbiem un apaviem piedāvā tādi slaveni zīmoli kā «King», «bleifrei», «Stefanel», «Ipanema», «Fisico», «Juicy Couture», «Agatha Cruiz de la Prada» un citi.

Tiešsaistes tirdzniecības centrs darbojas kā savdabīgs pircēju klubs, par visām izpārdošanām tā reģistrētajiem biedriem tiek nosūtīta informācija uz e-pastu.

«Membershop.lv» piegādātāju vidū ir tādi zīmoli kā «Miss. Sixty», «Killah», «Stefanel», «Wrangler», «E.Armani», «Boss», «Adidas», «Puma», «Calvin Klein», «Laura Biagiotti», «Gant», «Vagabond», «Guess», «Costume National», «Byblos», «Hot Diamonds», «Pilgrim», Dyrberg Kern», «Morgan», «Reebok», «Bronx», «Zwilling», «Villeroy & Boch», «Pentax», «Tigi», «Lancaster», «Betty Barclay, «Bodenschatz», «Samsonite», «Lacoste», «Toni & Guy», «Elizabeth Arden», «Superga», «Shephard», «Manas», «Bugatti», «Meltin Pot», «Via Uno» un citi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu