Vorobjovs/Zicāns: Mērķi Talsu rallijā visaugstākie

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Go4Speed

Talsu rallijā uz starta izies «Vorobjovs Racing» ekipāža Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns, kuriem piešķirts trešais starta numurs.

Pagājušajā nedēļas nogalē Jānis ar Guntaru bija redzami Kalnamuižas rallijsprintā, kur sportisti startēja ar sev neierastu automašīnu «BMW M3». Lai arī šis rallijs bija paredzēts tam, lai pēc ilgās pauzes atgūtu braukšanas garšu, «Vorobjovs Racing» ekipāža finišā uzrādīja pārliecinoši ātrāko laiku «2WD Open» klasē, kā arī bija piektā ātrākā starp visām 46 finišējušajām ekipāžām.

«Bija patīkami pabraukt ar tāda tipa mašīnu, ar kādu nebija braukts gadiem ilgi,» saka Guntars Zicāns. «Braucām prieka pēc bez absolūtās spriedzes. Vismaz spriežot no skatītāju atsauksmēm, tad viņiem tas patika, par ko arī pašiem prieks. Pierādījām, ka ar jebkuru mašīnu var braukt ātri. Visticamāk, ar «BMW M3» bieži nesanāks braukt, jo gan Latvijā, gan Igaunijā brauksim ar «Mitsubishi Evo X», taču, ja būs iespēja, noteikti brauksim.»

Šonedēļ komanda aizvadīja divu dienu testus ar savu īsto kaujas zirgu - «Mitsubishi Evo X», kur kopā tika nobraukti apmēram 200 kilometri. «Otrdien un trešdien no rīta līdz vakaram aizvadījām intensīvus testus. Kopā nobraucām apmēram 200 kilometrus. Jāsaka, ka šajos testos ne tikai braucām un centāmies uzrādīt pēc iespējas labākus laiku, bet arī lielu uzmanību veltījām regulējumiem. Mums testos bija ļoti profesionāls somu mehāniķis, kurš strādāja ar dažādiem mašīnas regulējumiem. Šie bija ļoti vērtīgi un informācijas bagāti testi. Ieguldījām nopietnu darbu,» skaidro Zilcāns.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu