Mezins patvaļīgi pametis Baltkrievijas hokeja izlasi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Baltkrievijas valstsvienībai pasaules čempionātā vairs nepalīdzēs vārtsargs Andrejs Mezins, kurš patvaļīgi atstājis komandu.

Šo informāciju apstiprinājis Baltkrievijas izlases galvenais treneris Kari Heikila.

Ceturtdien notikušajā spēlē, kurā Baltkrievija ar 3:5 zaudēja ASV komandai, Mezina vietu vārtos jau mača desmitajā minūtē ieņēma Vitālijs Kovaļs. Mezins šajās desmit minūtēs pamanījās ielaist divus vārtus.

«Andrejs atstājis komandu. Savāca savas mantas un aizbrauca,» Heikilu citē Baltkrievijas izdevums «Pressball». «Acīmredzot tas ir psiholoģiskas dabas jautājums - vārtsargu neapmierināja viņa sniegums un loma komandā.»

«Es ar viņu nerunāju par šo tēmu. Šodien no rīta man pateica, ka Mezina komandā vairs nav. Domāju, ka tas viss ir emocijas, kas drīzumā pieklusīs,» teica Heikila. «Vēlāk parunāšu ar Andreju, un domāju, ka viņš turpinās spēlēt Baltkrievijas izlasē, bet atlikušajās pasaules čempionāta cīņās vārtos stāvēs Kovaļs.»

Šajā pasaules čempionātā Mezins paspēja piedalīties divās spēlēs, kurās vidēji savos vārtos ielaida 3,44 ripas un atvairīja 89,47% pretinieku metienu.

Baltkrievijas izlase cīnās Helsinku apakšgrupā, kuras kopvērtējumā šobrīd ar trim punktiem četros mačos ieņem sesto vietu. Tikpat punktu ir arī pozīciju zemāk esošajai Francijai, bet piekto vietu ar sešiem punktiem ieņem Šveice.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu