Avārijas dēļ daļēji slēgts autoceļš uz Terehovu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lit aKrone/LETA

Uz autoceļa Jēkabpils-Terehova Ludzas novadā notikusi avārija, kuras dēļ ceļš ir daļēji slēgts satiksmei, liecina VAS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC) informācija.

Avārija notikusi autoceļa 130.kilometrā, kur avarējusi smagā automašīna. Ceļš ir slēgts un notiek avārijas seku likvidēšana, informē LVC.

Latgales reģiona pārvaldes inspektore Anastasija Laizāne aģentūrai LETA apstiprināja avārijas faktu, taču sīkākas informācijas viņas rīcībā nebija.

Valsts policijas preses pārstāve Sintija Virse aģentūru LETA informēja, ka negadījums noticis ap plkst.19, negadījumā ir apgāzusies kravas automašīna, bet nav notikusi sadursme un nav cietušo.

«Patlaban satiksme šajā posmā ir daļēji bloķēta - vieglo automašīnu satiksme tiek regulēta un notiek pa vienu joslu, taču kravas automašīnu un sabiedriskā transporta satiksme ir slēgta un jāizmanto apvedceļi,» sacīja Virse.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu