Jaunzeme-Grende atbrīvos no amata padomniekus Dālderi un Ēlerti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evij aTrifanova/LETA

Kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende (NVL-TB/LNNK) nolēmusi mainīt sava biroja darbiniekus un pirmdien atbrīvot no amata savus padomniekus, bijušos kultūras ministrus Intu Dālderi (V)un Sarmīti Ēlerti (V).

To piektdienas vakarā ministre paziņoja Latvijas Televīzijas raidījumam «Panorāma».

Jaunzeme-Grende par savu lēmumu savus padomniekus vēl nav informējusi un grasoties to darīt tikai pirmdien.

Jaunzeme-Grende gan nemācīja paskaidrot, kādi ir iemesli, kāpēc tiek atlaisti padomnieki. Kā vienu no galvenajām problēmām Jaunzeme Grende minēja biroja komunikāciju ar kultūras cilvēkiem. Uz jautājumu, vai ministre sliktajā komunikācijā ar kultūras cilvēkiem vaino Dālderi un Ēlerti, viņa gan norādīja, ka tajā varot vainot tikai sevi.

«Ja kultūras cilvēkiem nepatīk šāda veida komunikācija, viņi redz, kā to var darīt labāk, darīsim tā, kā to var labāk,» sacīja ministre.

Uz jautājumu, kā ministrei šķiet, kāpēc pēdējā laikā viena daļa kultūras cilvēku tik asi pret viņu vēršas, ministre sacīja: «Domāju, ka parasti cilvēki tā izturas tad, kad ir bail, un bailes ir pārmaiņu pavadone. Droši vien, ka nespēju skaidri  paskaidrot pārmaiņu soļus un centīšos to darīt turpmāk.»
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu