Tolefsens: Nedaudz parunājāmies ar Daugaviņu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hildrupphoto.com

Norvēģijas hokeja izlases kapteinis Ole-Kristiāns Tolefsens pēc uzvaras pār Latvijas izlasi paslavēja Latvijas hokejistus un teica, ka Norvēģijas valstsvienībai šī bijusi svarīga spēle.

«Latvija visu turnīru izskatās labi un šī mums bija viena no grūtākajām spēlēm čempionātā. Mēs spēli iesākām labi, bet neizdevās gūt vārtus skaitliskajā vairākumā. Uzbrukums šodien bija vajadzīgajā līmenī un arī vārtsargs darbojās lieliski,» Larsu Haugenu uzteica Tolefsens.

«Protams, ir starpība, vai spēlē no rīta, četros pēcpusdienā vai vēlu vakarā, bet spēlēt rīta pusē ir citādāk. Nepateikšu, kad pēdējo reizi spēlēju tik agri, taču neliela pastaiga no paša rīta palīdzēja sagatavoties mačam.»

«Šī bija svarīga spēle mums, tāpat kā mačs pret Itāliju, kuru uzvarējām ar 6:2. Jā, mača laikā sanāca saķeršanās ar Kasparu Daugaviņu, bet tās bija spēles epizodes. Nedaudz parunājāmies, nekas vairāk,» šo rindu autoram atzina Tolefsens.

Tikmēr Daugaviņš pēc mača «Apollo» sacīja, ka ir mēģinājis provocēt Tolefsenu uz asumiem, jo norvēģim nepatīk provokācijas, taču abu spēlētāju starpā nekas vairāk par vārdu apmaiņu nenotika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu