Briti arvien mazāk apmeklē krogus

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas iedzīvotāji pēdējo gadu laikā arvien retāk apmeklē krodziņus, tomēr joprojām uzskata, ka ir svarīgi, lai netālu no mājām būtu tamlīdzīga izklaides vieta, sestdien vēstīja britu laikraksts «Daily Telegraph».

Kompānijas «Mintel» veiktās aptaujas rezultāti liecina, ka pašlaik 60% 18 gadu vecumu sasniegušo Lielbritānijas iedzīvotāju regulāri apmeklē krogus, kuros lieto alkoholiskos dzērienus. 2007.gadā veiktā līdzīgā aptaujā šādu atbildi sniedza 70% respondentu.

Tomēr aptaujā arī noskaidrots, ka pat cilvēki, kas uz krodziņiem iet reti, uzskata par svarīgu faktoru, lai viņu mājas tuvumā atrastos kaut viena laba tamlīdzīga izklaides vieta.

«Gandrīz vai rodas iespaids, ka krogs savā ziņā ir kļuvis par sabiedrības simbolu. Pat, ja cilvēki uz krogu iet reti, viņiem ir patīkami apzināties, ka viņiem ir iespēja doties uz krodziņu,» norādīja  «Mintel».

«Daily Telegraph» uzsvēra, ka pašlaik slavenie britu krodziņi piedzīvo ne tos labākos laikus un aplēses liecina, ka ik nedēļu savas durvis slēdz apmēram ducis krogu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu