«Lakers» pārspēj «Nuggets» septītajā spēlē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī NBA izslēgšanas spēļu pirmo kārtu pārvarēja Losandželosas «Lakers» komandas basketbolisti.

«Lakers» sērijas izšķirošajā, septītajā spēlē savā laukumā ar 96:87 pieveica Denveras «Nuggets» komandu, kas bija uzvarējusi sērijas pēdējos divos mačos, atspēlējoties no 1-3.

Uzvarētāju rindās ar 23 punktiem 17 atlēkušajām bumbām izcēlās Pau Gazols, 19 punktus guva Stīvs Bleiks, 17 punktus sakrāja Kobe Braients, bet 16 punkti, 18 bumbas zem groziem un seši bloķēti metieni bija Endrjū Bainama kontā. «Nuggets» labā pa 24 punktiem guva Tajs Losons un Els Haringtons.

Izslēgšanas spēļu otrajā kārtā «Lakers» komanda spēkosies ar Oklahomsitijas «Thunder», bet otrajā Rietumu konferences pusfināla pārī Sanantonio «Spurs» gaida savus pretiniekus, par kuriem kļūs Memfisas «Grizzlies» vai Losandželosas «Clippers».

Tikmēr Austrumu konferences pusfinālā jau zināmi abi pāri - Filadelfijas «76ers» pret Bostonas «Celtics» un Maiami «Heat» pret Indiānas «Pacers».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu