Slovākija uzvar Šveici un praktiski nodrošina vietu 1/4 finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pasaules hokeja čempionāta Helsinku apakšgrupas spēlē šovakar Slovākijas izlase ar 1:0 pārspēja Šveices valstsvienību, praktiski nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā.

Pastāv tikai teorētiskas iespējas, ka Slovākiju varētu apsteigt Francijas izlase, kurai atlikušajās divās spēlēs pamatlaikā jāuzvar gan Slovākija, gan Baltkrievija.

Pirmās trešdaļas 19. minūtē Slovākijas izlasi vadībā izvirzīja jaunais talants Tomašs Tatars, bet otrajā periodā abas komandas nesekmīgi centās realizēt skaitlisko vairākumu. Pēdējās 20 minūtēs slovāki panākumu nosargāja, turklāt mača pēdējās minūtēs šo uzdevumu atviegloja Damjēna Brunera noraidījums.

Slovāku vārtsargs Jans Laco atvairīja visus 20 šveiciešu metienus, bet viņa kolēģis pretējos vārtos Reto Berra tika galā ar 29 no 30 pretinieku metieniem.

Atgādinām, ka Helsinku apakšgrupas dienas pirmajā mačā ASV valstsvienība negaidīti pārliecinoši ar 5:0 pieveica Somijas hokejistus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu