Meksikas ziemeļos atrasti maisi ar 37 sakropļotiem līķiem

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Meksikas ziemeļos pie autoceļa Monterrejas pilsētas tuvumā ir izmesti melni plastmasas maisi ar vismaz 37 sakropļotiem cilvēku līķiem tajos, svētdien paziņoja Nuevo Leonas štata tiesībsargājošās iestādes.

Maisi ar līķiem tika atrasti automaģistrāles posmā 180 kilometru attālumā no ASV robežas. Domājams, ka šie cilvēki ir kārtējie upuri vardarbībā, kas saistīta ar konkurences cīņu starp narkotiku tirdzniecības karteļiem.

Policija pirms dažām dienām atrada sadalītus 18 cilvēku līķus bez galvas divās pamestās automašīnās Meksikas rietumos. Dažas dienas pirms tam Nuevo Laredo pilsētā pie Meksikas robežas tika noslepkavoti 23 cilvēki, no kuriem deviņi bija pakārti zem tilta un 14 bija bez galvas.

Narkotiku tirgoņu bandu vardarbība Meksikā šomēnes ir uzliesmojusi no jauna. Varas iestādes uzskata, ka tajā vainojama galvenokārt konkurence starp bandu «Zetas» un grupējumiem, kas saistīti ar visvairāk meklētā Meksikas narkotirgoņa Hoakina Gusmana vadīto Sinaloas Federāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu