Štrombergs: Vēlējos iegūt pārliecību par saviem spēkiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs svētdien aizvadītajā UCI Superkrosa Pasaules kausa izcīņas trešajā posmā vēlējies iegūt pārliecību par saviem spēkiem.

Kā ziņots, aizvadītajās sacensībās Štrombergs tika pie uzvaras, finālā par 0,016 sekundēm apsteidzot austrālieti Semu Viloubiju.

«Pirms pēdējā līkuma man vairs nebija spēka. Viloubijs jau gandrīz mani panāca, tomēr prieks, ka uzvarēju,» uzreiz pēc sacensībām izteicās Štrombergs.

«Vienmēr ir lieliski uzvarēt, tomēr šogad nefokusējos uz Superkrosa titulu,» norādīja Latvijas BMX sportists. «Nevienam nav noslēpums, ka šogad galvenās sacensības ir pasaules čempionāts un olimpiskās spēles. Šajās sacensībās man galvenais bija atgūt pārliecību.»

«Olimpiskās spēles BMX kā sporta veidam ir ļoti svarīgas. Arī man olimpiskā čempiona tituls rada lielu spiedienu,» teica Štrombergs, tomēr piebilda, ka, kļūstot vecāks, kļūst arī gudrāks. «Tas man palīdz. Vienmēr esmu pārliecināts par saviem spēkiem, bet galvenais, lai treneris man tic.»

Nākamais nozīmīgais starts BMX riteņbraucējiem plānots no 23. līdz 27. maijam Birmingemā, kur risināsies pasaules čempionāts. Pēc tā noslēgsies kvalifikācija Londonas olimpiskajām spēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu