Uzņems realitātes šovu ar Vitnijas Hjūstones tuvinieku piedalīšanos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sākts darbs pie jauna realitātes šova «The Houston Family Chronicles», kurā piedalīsies bojāgājušās popdīvas Vitnijas Hjūstones radinieki, tostarp meita Bobija Kristīna un māte Sisija, apliecināja dziedātājas pārstāve Kristena Fostere.

Gaidāmā televīzijas raidījuma zvaigzne būs popdīvas svaine un menedžere Peta Hjūstone. Realitātes šova veidotāji sola, ka tajā piedalīsies arī Bobija Kristīna un Sisija, kā arī Hjūstones māsīca Dionne Varvika, dziedātājas meitas krustmāte gospeļu dziedātāja Sīsī Vainena un citi ģimenes locekļi.

«Vitnijas Hjūstones traģiskā zaudēšana atstāja tukšumu daudzu cilvēku sirdīs visā pasaulē, taču visvairāk tā skāra viņas mīlēto ģimeni,» sacīja televīzijas kanāla «Lifetime» pārstāvis. «Raidījumā vairākas Hjūstonu ģimenes paaudzes drosmīgi stāstīs par savu dzīvi, kopīgi mācoties sadzīvot ar notikušo, mīlot un augot.»

«Lifetime» plāno sākt «The Houston Family Chronicles» raidīšanu jau šogad, taču vēl nav paziņots konkrēts datums.

Hjūstone gāja bojā 48 gadu vecumā Beverlihilzas viesnīcas istabā. Viņa pārdozēja narkotikas un lietoja pārāk daudz alkohola, pirms noslīka viesnīcas numuriņa vannā, teikts Losandželosas kriminālizmeklētāja biroja ziņojumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu