Video: Žurnālists piesavinās alu kravas automašīnas avārijas vietā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kravas automašīnas incidenta aculiecinieki, pretēji policistu brīdinājumiem neko neaiztikt, pirmdien lodājuši apkārt izbirušajām alus pudelēm. Pie Salu tilta izbirušais alus kā magnēts pievilcis apkaimes ļaudis. Arī kādu žurnālistu, vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums «Panorāma».

Kadros redzams «TV3+» raidījuma «Kriminal +» žurnālists Andrejs Hramcovs. Žurnālists alkatīgos ļaudis pat uzslavējis par pudeļu zādzību.

«Cik izdevās savākt?» - kādam iedzīvotājam vārdā Jevģēnijs vaicāja žurnālists, pajautājot, kāpēc tik maz. Jevģēnijs paskaidrojis, ka paņemta līdzi pārāk maza mugursoma, tāpēc jāiet paņemt vēl viena soma. Uz šo paziņojumu žurnālists atbildēja: «Pareizi, malacis!»

Pēc kāda brīža Jevģēnija un citu alus kārotāju piemēram seko arī reportieris, kurš steidz savākt nesaplīsušās pudeles.

Kā savā «Twitter» kontā raksta Latvijas Televīzijas žurnālists, LTV operators nokavēja brīdi, kad šis žurnālists savā automašīna iekrāva veselu alus kasti.

Telekanāla Sabiedrisko attiecību speciāliste Marta Zandersone portālam «Apollo» apstiprināja, ka šajā sižetā redzams «Kriminal+» raidījuma vadītājs Andrejs Hramcovs.

Zandersone paskaidroja: «Jāsaka, ka Hramcovs, kamēr strādāja notikuma vietā uz Salu tilta, nemanīja LTV žurnālistes Aijas Kincas klātbūtni. Bet LTV operators nekautrējās iet līdzi Hramcovam un iefilmēt «TV3+» vadītāja intervijas, kuras vakarā tika izmantotas «Panorāmas» sižetā. Tādēļ nav korekti, ka Aija Kinca izsaka spriedumus par notikumiem, kuros nav pati klāt bijusi (LTV sižetā minot, ka Hramcovs pudeles krāmē sev līdzi nešanai un samontējot materiālu tā, ka liekas, ka Hramcovs jautā, vai tikšot rādīts televīzijā.»

video


 

ŠEIT

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu