Dailes teātrī skanēs muzikālā programma «Aizķēries aiz antenas vējš»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

26. maijā plkst. 18.00 Dailes teātra Mazajā zālē radošo meklējumu cikla «Brīva skatuve» ietvaros programmu «Aizķēries aiz antenas vējš» piedāvās Latvijas Nacionālās operas solists Armands Siliņš (baritons) un tango kvartets «Undertango».

Programmā «Aizķēries aiz antenas vējš», kas nodēvēta par muzikāliem pieskārieniem 2 daļās, līdzās Armandam Siliņam piedalīsies ģitāriste Antra Lante un tango kvartets «Undertango» - Mārtiņš Zilberts (klavieres), Indulis Cintiņš (vijole), Evita Dūra (akordeons) un Viktors Veļičko (kontrabass).

Programmas kodolu veidos latviešu mūzikas skaņu meistari Jānis Kalniņš, Helmers Pavasars, Romualds Kalsons, Pauls Dambis, Arturs Maskats, Ansis Sauka. Viņiem līdzās - tango karalis Oskars Stroks. Un būs arī muzikāli pieskārieni rokmūzikas un popmūzikas daudzveidībai ar savu īpašo skatījumu uz to.

Muzikālu ieskatu programmā «Aizķēries aiz antenas vējš» var iegūt, Latvijas Radio 3 Klasika arhīvā «latvijasradio.lv/program/3/2012/05/20120513.htm» noklausoties koncertu un arī sarunas ar mūziķiem, kas Latvijas Radio studijā notika 13. maijā plkst. 15.00. Dailes teātris pateicas Latvijas Radio 3 Klasika par iedrošinājumu paplašināt teātra žanra robežas, rosinot teātra Mazajā zālē skanēt kamermūzikai, tostarp Dailes teātra komponistu skaņu pasaulei.

Biļetes, kuru cenas ir Ls 9 un 10, var iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu