Nolans veicis būtiskas izmaiņas virknējumos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlase pēdējai pasaules čempionāta spēlei, kurā tā šovakar tiksies ar vienu no turnīra mājiniekiem Zviedriju, gatavojas ievērojami mainītos spēlētāju virknējumos.

Izmaiņas skārušas arī pirmo uzbrucēju trijnieku, kurā vietu zaudējis Miķelis Rēdlihs. Viņa vietā kopā ar Jāni Spruktu un Miku Indraši spēlēs Ronalds Ķēniņš, bet Miķelis Rēdlihs atvirzīts uz trešo maiņu kopā ar Robertu Bukartu un Andri Džeriņu.

Otrdienas treniņā uz ledus nedevās uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš iepriekšējo cīņu pret Dāniju aizvadīja ar lauztu labās kājas mazo pirkstu. Viņa vietā otrajā maiņā kopā ar Alekseju Širokovu un Mārtiņu Cipuli treniņā darbojās Gints Meija.

Tomēr kā aģentūrai LETA atklāja izlases treneris Artis Ābols, domājams, ka Daugaviņš mačā pret Zviedriju tomēr piedalīsies.

Ceturtajā maiņā, kā ierasts, darbojās Juris Štāls, Koba Jass un Kaspars Saulietis.

Mačā pret Zviedriju nepiedalīsies uzbrucējs Armands Bērziņš, kurš cīņā pret Dāniju izsitis plecu. Tāpat Edgara Masaļska, kurš sastiepis ceļgala saites, vietā vārtos stāsies Māris Jučers.

Treneri spēlei plāno pieteikt 12 uzbrucējus un astoņus aizsargus, bet spēle Stokholmā sāksies plkst. 21.15 pēc Latvijas laika. Neatkarīgi no šīs spēles iznākuma Latvijas valstsvienība jau ir zaudējusi izredzes iekļūt turnīra ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu