Video: Konfliktu «Iki» stāvlaukumā atrisina, sadauzot divas automašīnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānšāviņš

Saulaina 14.maija pēcpusdiena «Iki» lielveikala stāvvietā izvērtās par karstu vārdu un sadauzītu bleķu apmaiņu starp «Audi» un «Mercedes-Benz» autovadītājiem. Konflikta iemesls nav zināms, taču aizkaitinātais «Mercedes-Benz» autovadītājs vairākas reizes ietriecās stāvošajā «Audi» markas spēkratā.

Telefonsarunā ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecāko speciālistu Tomu Sadovski, portālam «Apollo» izdevās noskaidrot, ka incidenta izraisītājs ir Mercedes-Benz autovadītājs, kurš policijai ir sniedzis paskaidrojumu par notikušo.

Izrādās, ka abi divi incidentā iesaistīte vadītāji ir laulāts pāris un konflikta karstumā vīrs ar savu «Mercedes-Benz» izgāzis dusmas uz sievas «Audi» markas automašīnu. Vīrietim par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu ir piemērots 80 latu sods un četri soda punkta. Par tīšas mantas bojājumu sieva nav vērsusies policijā, tādēļ kriminālprocess nav sākts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu