Ovečkins: Esmu ieradies, lai uzvarētu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

NHL komandas Vašingtonas «Capitals» uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins, kurš šodien pasaules čempionāta mājvietā Stokholmā papildināja Krievijas izlases rindas, uz turnīru ieradies, lai tajā izcīnītu uzvaru.

Šodien bez Ovečkina valstsvienībai pievienojās arī viņa kluba biedrs Aleksandrs Sjomins. Abi uzbrucēji aizvadīja pusstundu ilgu treniņu, vieglā režīmā saspēlējoties un veicot metienus pa Mihaila Birjukova sargātajiem vārtiem.

«Sarūgtinājums par neveiksmi kluba rindās ir palicis, jo kopš tā brīža pagājis pavisam neilgs laiks,» kuplajam žurnālistu pulkam, kas klātienē vēroja treniņu, atklāja Ovečkins. «Vēlos jaunas emocijas, tāpēc izlases vadības piedāvājumam palīdzēt komandai piekritu bez apdomas.»

«Ja es nebūtu fiziski un emocionāli gatavs, neatrastos šeit,» piebilda Ovečkins. «Esam šeit ieradušies, lai uzvarētu. Šai komandai mērķis allaž ir tikai un vienīgi zelts, taču domāsim par katru nākamo maču un tajā gaidāmo pretinieku. Nevēlamies sasteigt notikumus.»

«Komandai, izņemot, protams, mani pašu, varu dot papildus emocijas un zināmu svaigumu, jo fiziski jūtos patiešām labi,» izcēla uzbrucējs.

Ovečkins pagaidām nezina, kādā virknējumā viņu izmantos izlases treneri, taču uzbrucējs pauda nostāju, ka tam nebūs izšķirošas nozīmes.

Nākamā spēle Krievijas izlasei paredzēta ceturtdien, kad tā turnīra ceturtdaļfinālā tiksies ar Čehiju vai Norvēģiju.
NHL regulārajā čempionātā šosezon Ovečkins laukumā devās 78 spēlēs, kurās guva 38 vārtus un atdeva 27 rezultatīvas piespēles, bet 14 Stenlija kausa mačos uzbrucēja kontā bija pieci vārti un četras rezultatīvas piespēles.

«Capitals» komanda Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijā ar 3-4 zaudēja Ņujorkas «Rangers».
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu