«pH brīnums» – risinājums veselam organismam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Apgāds «Zvaigzne ABC» papildinājis veselības bibliotēkas plauktus, izdodot grāmatu «pH brīnums». Šī grāmata ir pasaulslavena mikrobioloģijas un uztura zinātnieka Roberta O. Janga un viņa sievas, sertificētas masāžas un optimālās diētas speciālistes Šellijas Jangas 25 gadu ilga darba un pieredzes rezultāts.

Daudzi mikrobiologi un ķīmiķi apliecina, ka slimības iemājo tikai ķermenī ar skābu pH līmeni, kāds mūsdienās ir lielākajai daļai cilvēku. Pārmērīgs skābums organismā ir visu slimību dziļākā sakne. Tā rezultātā pazeminās imunitāte, asinis ir piesārņotas ar toksīniem. Tad organisms visiem spēkiem cenšas atjaunot sārmaino vidi; tas izmanto minerālvielu rezerves, piemēram, izskalo no kauliem kalciju. Savukārt sārmainā organisma vidē nespēj vairoties pat vēža šūnas, un mūsu veselība ir lieliska! Mūsu pašu spēkos ir novērst slimības, izvēloties pareizo uzturu. Zinot, ko un kā ēst, jūs iegūstat kontroli pār savu veselību. Šī grāmata ir unikāls darbs, kas lasītājam sniedz izpratni par to, kas īsti notiek mūsu organismā, kuri ēdieni ļauj attīstīties slimībām, un tieši otrādi, kuri uzlabo imunitāti, padara mūs izturīgus pret visiem ārējās vides faktoriem.

Grāmatas «pH brīnums» autori vienkāršā un saprotamā valodā ir izskaidrojuši komplicēto ķermeņa bioķīmiju un piedāvā lasītājiem viegli izmantojamu ceļvedi, kā pakāpeniski izmainīt ēšanas paradumus, lai iegūtu nemainīgi labu veselību. Grāmatā atradīsiet iedvesmojošu un praktisku informāciju, kā pasargāt sevi un savu ģimeni no infekciju, sēnīšu un citām slimībām, kā nostiprināt imunitāti un uzturēt augstu enerģijas līmeni, un 150 pārbaudītas un viegli pagatavojamu ēdienu receptes ikdienai un svētku reizei.

Roberta O. Janga un Šellijas Jangas izstrādātās programmas efektivitāti apstiprina arī tulkotāja Zelma Buile. Viņa atzīst– kopš sākusi ēst pareizi – vadoties pēc grāmatas «pH brīnums», tā vairs nav slimojusi. Savukārt blogere Ilze Lipska, pateicoties «pH brīnums» programmai, četru mēnešu laikā zaudējusi 20 kilogramus. Viņa stāsta, ka, sākot pareizi ēst, pareizi kombinējot produktus, mainās arī garšas izjūtas.

Grāmatu «pH brīnums» no angļu valodas tulkojis Alberts Aldersons.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu