Latvijas izlases hokejisti apzagti viesnīcā Zviedrijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vairāki Latvijas izlases hokejisti pēc pasaules čempionāta noslēguma savās viesnīcās apzagti, ziņo Krievijas aģentūra «Vesj sport».

Vārtsargam Edgaram Masaļskim un uzbrucējam Mārtiņam Cipulim no viesnīcas numuriņa pazudusi nauda.

«Negribētu sīkāk runāt par to,» Krievijas aģentūrai teicis Masaļskis. «Vērsieties viesnīcas uzņemšanā un jautājiet viņiem, kā kas tāds varēja notikt. Summa nav liela, tomēr mēs vērsāmies policijā. Drošības dienests skatījās video novērošanas kameru ierakstus un apgalvoja, ka meklē vainīgos.»

Tikmēr Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs aģentūrai LETA sacīja, ka nav informēts par šādu notikumu.

Latvijas hokeja izlase pašlaik gatavojas doties uz lidostu, lai Rīgā atgrieztos šovakar, plkst. 18.00 ar reisu no Stokholmas.

Kā ziņots, par «Globen» viesnīcu, kurā dzīvo Itālijas, Dānijas, Krievijas un Latvijas valstsvienības, čempionāta laikā tika izteikts daudz pretenziju gan par blakus ritošajiem celtniecības darbiem, gan šaurajiem numuriņiem.

Šī gada pasaules čempionātu Latvijas izlase noslēdza desmitajā pozīcijā, finišējot par trīs vietām augstāk nekā pagājušajā gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu