Rabarberu rausis ar karameļu garšu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

2 glāzes miltu
1 glāze cukura + 3 ēdamkarotes
1 glāze kefīra
3 olas
1 ēdamkarote cepampulvera
1 ēdamkarote vaniļas cukura
200 ml saldā krējuma
rabarberi

Pagatavošana:

Kefīrā iejauc cpampulveri, vaniļas cukuru, cukuru, olas. Visu sajauc, līdz cukurs izšķīdis. Masai pieliek miltus, sajauc mīklu.

Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos.

Mīklu liek ietaukotā formā (25 cm), pa virsu kaisa rabarberus tā, lai nosedz mīklu. Rabarberus pārkaisa ar cukuru.

Cep 190 grādos apmēram 30 minūtes . Gatavību pārbauda ar kociņu. Gatavu kūku pārlej ar saldo krējumu (var izmantot kondensēto pienu bez cukura). Pārlietu kūku vēl dažas minūtes ieliek cepeškrāsnī, lai krējums iegūtu karameles garšu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu