Hosa nākamsezon spēlēs «Lev»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Rīgas «Dinamo» slovāku uzbrucējs Marcels Hosa nākamsezon pārstāvēs citu KHL komandu Prāgas «Lev», par kuras ģenerālemenedžeri šajā pavasarī kļuva bijušais Rīgas kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs, vēsta «Idnes.cz».

Tāpat «Lev» komandas sastāvu papildinās arī Maskavas «Dinamo» čehu uzbrucējs Jakubs Klepišs, kurš pēdējās divās sezonās izcīnījis Gagarina kausu ar Maskavas un Ufas «Salavat Julajev» komandām.

Paredzams, ka jau tuvākajā laikā «Lev» komandai pievienosies arī vārtsargs Tomašs Peperle, aizsargi Ondrejs Ņemecs un Tomašs Mojžišs, kā arī uzbrucējs Jurajs Mikušs.

Jāpiebilst, ka «Lev» ģenerālmenedžeris Sējējs pagaidām šo informāciju atteicies komentēt.

Pagājušo sezonu Hosa iesāka Maskavas «Spartak» rindās, bet regulārā čempionāta izskaņā pievienojās Rīgas «Dinamo». 54 regulārās sezonas spēlēs viņš izcēlās ar 14 gūtiem vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm, bet Gagarina kausa izcīņā Hosa septiņos mačos guva trīs vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu