Ceturtdien gaidāms lietus un drēgnums

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ceturtdien Latvijā būs pārsvarā apmācies laiks, palaikam līs, vietām stipri. Valsts austrumos uzspīdēs saule un vietām dārdēs pērkons.

Negaisa laikā iespējamas stipras lietusgāzes, krusa un vētrains vējš. Naktī un no rīta dažviet Latvijā sabiezēs migla. Sākot no valsts rietumiem, iegriezīsies mērens rietumu vējš.

Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +11..+16 grādiem, Kurzemē - līdz +7..+9 grādiem. Dienā būs tikai +8..+13 grādu, vienīgi valsts austrumu daļā gaisa temperatūra pakāpsies līdz +18..+23 grādiem, un augstā gaisa mitruma dēļ tur būs sutīgs laiks.

Rīgā gaidāms apmācies laiks, brīžiem ar vieglu miglu. Palaikam līs, iespējama arī kāda lietusgāze, un vējš iegriezīsies no rietumiem. Naktī gaidāmi +14 grādi, dienā gaisa temperatūra pazemināsies līdz +11 grādiem.

Trešdien pēc trijiem pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā bija no +10..+13 grādiem Kurzemes piekrastē un valsts centrālajā daļā zem bieziem lietus mākoņiem līdz +17..+20 grādiem Latgalē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu