Vīriešu kļūdas gultā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Diemžēl ne visi vīrieši zina un seksa laikā pamana, ko viņi gultā dara nepareizi. Toties to ļoti labi zina, pamana un saprot sievietes. Viņas pat ir izstrādājušas ieteikumus vīriešiem, ko seksa laikā NEVAJADZĒTU darīt.

Neizturieties nevērīgi pret seksa vietas izvēli!

Protams, katrai sievietei par vietu un laiku, kad nodarboties ar seksu, ir savs viedoklis un prasības. Tomēr, ja jau viņa piekrīt nākt jums līdzi uz dzīvokli, parūpējieties, lai tur viss būtu tīrs un kārtīgs. Lai nebūtu nekādas vecas picas kārbas uz grīdas, lai nemētātos tukšas alus bundžas, netīras kafijas krūzītes un netīras zeķes. Un lai tur nesmirdētu!

Pirms tam veiciet lielo tīrīšanu, sagatavojiet labu mūziku, vīna vai šampanieša glāzes utt. Citiem vārdiem, sagatavojiet minimālo džentlmeņa komplektiņu!

Nedrīkst ignorēt prelūdiju!

Protams, katram gadās kaisles brīži, kad nekādas prelūdijas nav ne prātā. Taču atzīstiet — nemaz tik bieži tas nenotiek. Vai prelūdijai jābūt īsai vai garai, tas atkarīgs no jūsu spējas sajust savas sievietes vēlmes. Un no tā savukārt atkarīgs tas, kādas atmiņas jūs atstāsiet sievietei par sevi. Bieži vien notiek tā: ja nav prelūdijas, sievietei nav orgasma; ja nav orgasma, viņa nav apmierināta un vairs necentīsies atkārtot ar jums seksa nakts piedzīvojumus.

Nezaudējiet kontroli pār savām jūtām!

Jūs spējāt sevi turēt rokās, sēžot viņai pretī kafejnīcā un blenžot viņas dziļajā kleitas izgriezumā. Jūs to varējāt, arī braucot uz māju automašīnā. Un sēžot viņai līdzās uz dīvāna, kad viņa it kā nejauši uzlika roku jums uz ceļgala. Tad kādēļ lai jūs to nespētu arī gultā! Ja jums tas izdosies, partnere jūs gribēs vēl vairāk, un tā jums abiem būs burvīga naksniņa.

Neignorējiet viņas ķermeņa valodu!

Sievietes diemžēl bieži ir nevajadzīgi kautrīgas un nesaka vīrietim, kas viņām gultā patīk vislabāk. Taču sievietes ķermenis gan par to neklusē. Tad pamēģiniet uztvert šos signālus un zīmes, ko tas jums rāda. Skatieties, kā viņa reaģē uz jūsu pieskārieniem, un jūs sapratīsiet, kā viņu glāstīt — maigāk vai kaislīgāk. Neizturieties pret sievieti kā pret piepūšamo lelli, un jūs tiksiet gandarīti!

Necentieties dabūt visu uzreiz!

Sievietes labprāt gaida no sava partnera kaut kādu «asumiņu», protams, ja viņa tam uzticas. Taču tas nenotiek uzreiz. Jūs nedrīkstat viņu steidzināt un forsēt notikumu gaitu. Izmēģiniet visas jaunatklātās pozas, ļaujiet vaļu savai fantāzijai, tikai dariet to pakāpeniski, nesteidzoties!

Neizturieties pret savu sievieti bez cieņas!

Iespējams, ka pornofilmās jūs esat saskatījies, ka «mačo» to dara rupji un bez vajadzīgās pietātes. Neiekrītiet uz to! Varbūt kādu reizīti viņa jums «piespēlēs» pretī, taču lielākoties visas sievietes ir vienādas — esiet maigs un iejūtīgs, un jūs to nenožēlosiet.

Nekomandējiet!

Ja gribat savai sievieti ieteikt, kā gultā kustēties, kādu pozu ieņemt un tamlīdzīgi, nedariet to komandiera balsī. Informējiet viņu par savām vēlmēm maigā balsī, skatoties viņai acīs. Varat vispār nerunāt, tikai vieglām kustībām pabīdīt viņas ķermeni tā, lai tas ieņemtu vajadzīgo stāvokli. Maigumam noteikti būs rezultāti.

Neignorējiet viņas erogēnās zonas!

Jūs, protams, labi zināt tradicionālās sievietes erogēnās zonas, piemēram, krūtis, taču katrai no viņām ir vēl citas — slēptākas. Atrodiet tās! Pamēģiniet glāstīt viņas krustus, skūpstīt gurnus un kāju pirkstus... Nu, esiet taču radoši!

Neiedomājieties, ka pietiek ar to, ka jūs esat sasniedzis orgasmu!

Atcerieties, ka bez jums seksā piedalās arī sieviete. Un arī viņai gribas sasniegt orgasmu! Vismaz mēģiniet viņu apmierināt!

Kā atšķirt īstu orgasmu no tā imitācijas? Viena no pazīmēm ir šāda — pēc orgasma sievietei reti gribas ielaisties gultas sarunās, viņa labprātāk pēc tam mazliet pasnaudīs. Ja jūsu sieviete vēl arvien ir ļoti pļāpīga, saņemieties un — pie darba!

Neejiet prom tūdaļ pēc seksa!

Tas ir pats pretīgākais, ko vīrietis var izdarīt! Ja jums tik ļoti nepatīk sieviete, ar kuru jums tikko bija sekss, pamēģiniet ar viņu pēc tam parunāties vismaz pusstundiņu un tikai tad ejiet prom. Un nākamreiz labāk meklējiet sev citu sievieti vai izmantojiet profesionāles pakalpojumus. Tā būs godīgāk, raksta newsru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu