Krievija trešajā periodā «salauž» norvēģus un iekļūst pusfinālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pasaules čempionāta otrajā ceturtdaļfināla spēlē šodien Krievijas izlases hokejisti ar 5:2 pieveica Norvēģijas valstsvienību.

Jau mača 8. minūtē rezultātu atklāja Aleksandrs Ovečkins, kuram šī bija pirmā spēle šajā čempionātā. Lai gan 11. minūtē Pērs-Oge Skreders panāca izlīdzinājumu, pēc nepilnām trim minūtēm Aleksandrs Popovs atjaunoja vadību Krievijas izlasei.

Otrajā trešdaļā bija nospēlētas tikai 28 sekundes, kad Patriks Toresens vairākumā atjaunoja līdzsvaru uz rezultāta tablo. Tomēr trešā perioda 55. sekundē Aleksejs Jemeļins trešoreiz izvirzīja krievus vadībā, bet trešdaļas otrajā pusē Nikolajs Žerdevs un Iļja Ņikuļins nodrošināja Krievijas komandai uzvaru.

Šodien pirmajā ceturtdaļfināla spēlē Slovākijas hokejisti negaidīti ar 4:3 pieveica Kanādas izlasi, bet vēl divos ceturtdaļfinālos tiksies ASV un Somija, kā arī Zviedrija un Čehija.

Krievijas izlase sestdien pusfinālā mērosies spēkiem ar ASV un Somijas valstsvienību dueļa uzvarētājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu