Nordea Rīgas maratonā «Lattelecom» skries kopā ar aprūpes centra iedzīvotājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Lattelecom», kā lielākās maratona komandas pārstāvis ar gandrīz 1500 dalībniekiem, šogad ir radis iespēju kopīgu skriešanas sajūtu Rīgas maratonā radīt arī 19 dienas aprūpes centra «Saulessvece» iedzīvotājiem.

Uzņēmums, atsaucoties dienas aprūpes centra «Saulessvece» aicinājumam, š.g. 20.maijā, Rīgas maratonā skries kopā ar aprūpes centra klientiem - cilvēkiem ar garīgās attīstības un citiem funkcionāliem traucējumiem. Visi līdzjutēji tiek aicināti atbalstīt šos maratonistus ar «uzmundrini.lv» starpniecību.

«Mēs ļoti priecājamies par dienas aprūpes centra «Saulessvece» iedzīvotāju vēlmi komunicēt un iekļauties «Lattelecom» komandā, un kopīgiem spēkiem noskriet 5km distanci. Tas ir lieliski, ka mēs varam dalīties priekā un komandas pleca sajūtā,» komentē uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Maratonā piedalīsies 19 dalībneiki no aprūpes centra «Saulessvece». «Mēs ļoti priecājamies par «Lattelecom» atsaucību un entuziasmu uzņemt savas kuplās komandas rindās arī mūs! Tas būs īsts piedzīvojums mūsu dienas aprūpes centra iedzīvotājiem, sajust vienreizējo kopības, pozitīvisma un pacilātības sajūtu, skrienot kopā vienā komandā. Tas ir lieliski, ka liels uzņēmums ir atvērts un skrien ne tikai savam priekam, bet draudzīgi uzņem savās rindās arī tos, kas paši sev tādu iespēju nevar nodrošināt, ierobežoto finanšu dēļ. Savukārt, visi pārējie, kas neskries, bet kuplinās līdzjutēju rindas, varēs atbalstīt mūs caur «uzmundrini.lv»,» stāsta dienas aprūpes centra «Saulessvece» pārstāvis Māris Sirmulis.

Šogad Rīgas maratonā ir pieteikts rekordliels «Lattelecom» komandas dalībnieku skaits – gandrīz 1500 maratonisti. Visiem līdzjutējiem ir iespēja interneta vietnē «uzmundrini.lv», pievienot personalizētu uzmundrinājuma sveicienu savam maratona skrējējam video, foto vai teksta formātā. Maratonistam, šķērsojot īpašu, ar sensoriem aprīkotu zonu, kas uztvers skrējēja numurā ievietotā čipa signālu, «Lattelecom» izstrādātā sistēma atlasīs konkrētajam skrējējam adresētos sveicienus un projicēs tos uz diviem lieliem ekrāniem, kas izvietoti trasē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu