5 produkti, kas palīdz novājēt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Šie produkti palīdzēs zaudēt svaru, raksta goodhouse.com.ua.

Kanēlis. Aizkavē insulīna līmeņa lēkāšanu pēc pusdienām. Šādas insulīna līmeņa izmaiņas ķermeni aicina uzkrāt taukus. Otra kanēļa pozitīvā īpašība ir garša - kanēlis ēdienu padara saldāku bez liekām kalorijām. Šī īpašība piemīt visām garšvielā un zaļumiem - garša un aromāts bez liekām kalorijām.

Rieksti. Šķiedrvielas, proteīns un veselīgi tauki - riekstu bagātība. Tā ir izcila kombinācija, kas palīdz ilgāk atvairīt izsalkumu. Īpaši ieteicamas neattīrītas pistācijas, jo riekstu tīrīšana palēnina ēšanas procesu un ātrāk iestājas sāta sajūta.

Sēnes. Garšas īpašības palīdz ātrāk apklusināt izsalkumu pat ar nelielu porciju, jo sēnes satur aminoskābes un glutamātu.

Auna zirņi. Ideāla šķiedrvielu un cietes savienība, lai varētu apēst nelielu porciju un remdēt izsalkumu.

Olas. Cilvēki, kuri brokastīs ēd olas, zaudē svaru ātrāk nekā tie, kuri brokastīs ēd graudaugus (apēdot vienādu kaloriju daudzumu). Kārtīgas brokastis palīdz kontrolēt izsalkumu visas dienas garumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu