FK «Ventspils» atlaiž galveno treneri Podpaliju, vietā stājas Pučinskis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušās sezonas Latvijas čempionvienības FK «Ventspils» vadība no galvenā trenera amata atlaidusi krievu speciālistu Sergeju Podpaliju.

Kā vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā, par «Ventspils» jauno galveno treneri iecelts bijušais Latvijas izlases pussargs Jurģis Pučinskis, kurš jau vairākus gadus strādā kluba sistēmā.

Kijevā dzimušais Podpalijs par «Ventspils» galveno treneri kļuva pagājušā gada janvārī. Viņa vadībā «ventspilnieki» pagājušajā sezonā triumfēja gan Latvijas virslīgas čempionātā, gan Latvijas kausa izcīņā.

Tomēr šo sezonu «Ventspils» komanda sākusi samērā neveiksmīgi, pēc deviņām spēlēm ar 15 punktiem atrodoties kopvērtējuma ceturtajā vietā. Tāpat «Ventspils» futbolisti šogad nespēja pārvarēt Latvijas kausa ceturtdaļfinālu.

Podpalija pēdējā spēle «Ventspils» komandas galvenā trenera amatā bija aizvadītās nedēļas svētdienā, kad tā virslīgas čempionāta mačā ar 0:2 izbraukumā zaudēja turnīra debitantiem JPFS/FK «Spartaks» futbolistiem.

Kā ziņots, Podpalijs savas spēlētāja karjeras laikā divas spēles aizvadīja arī Krievijas izlasē, tāpat viņš bijis kapteinis slavenajās Maskavas «Lokomotiv» un Maskavas «Dinamo» komandās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu