Minusa/Jursone zaudē cerības kvalificēties Londonas OS

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolistes šodien zaudēja Kontinentālās kausa izcīņas pusfināla kārtas ceturtdaļfinālā, izstājoties no turpmākām sacensībām un zaudējot izredzes kvalificēties Londonas olimpiskajām spēlēm.

Ceturtdaļfinālā Latvijas volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone, kā arī Anete Krastiņa un Jana Jaudzema spēkojas ar polietēm, tomēr jau pēc pirmajām trim cīņām ir nokļuvušas zaudētājos ar 0-3, un šis pārsvars vairs nav atspēlējams.

Pirmajā duelī ar piekto numuru izliktās Minusa/Jursone ar 0-2 (16:21 un 17:21) piekāpās Katažinai Kocjolekai un Karolinai Baranai, kuras izliktas ar 12. numuru, bet nākamajā cīņā turnīrā ar sesto numuru izliktās Krastiņa/Jaudzema ar 0-2 (15:21, 7:21) zaudēja Kingai Kolosinskai/Monikai Bžostekai, kurām sacensībās ticis 11. numurs.

Turpinājumā abi dueti mainījās pretiniecēm, bet zaudēja arī nākamajā cīņā, kad Minusa/Jursone ar 0-2 (18:21 un 13:21) piekāpās Kolosinskai/Bžostekai, līdz ar to sērijā Latvija nokļuvusi zaudētājos ar 0-3.

Summā uzvar komanda, kas pirmā izcīnīs trīs panākumus. Ja pēc četrām cīņām rezultāts būtu neizšķirts, tiktu aizvadīts «zelta sets» līdz 15 punktiem, kurā treneriem būtu iespējams izvēlēties divas spēcīgākās valsts bīčvolejbolistes.

Pusfinālā Polija spēkosies ar Čehiju, kas savā ceturtdaļfinālā izvirzījusies vadībā ar 3-0 pār Igauniju.

No pusfināla kārtas tikai viena spēcīgākā komanda kvalificēsies Kontinentālā kausa finālturnīram, kas jūnijā notiks Maskavā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu