Arī Surovijs pāriet uz Prāgas «Lev»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kādreizējais Rīgas «Dinamo» slovāku uzbrucējs Tomašs Surovijs karjeru turpinās citā KHL komandā Prāgas «Lev», kuras ģenerālmenedžeris ir Normunds Sējējs.

30 gadus vecais Surovijs Latvijas kluba sastāvā spēlēja 2010./2011. gada sezonā, kad kopumā aizvadītajās 65 spēlēs (regulārajā čempionātā un Gagarina kausā) guva 18 vārtus un izdarīja 20 rezultatīvas piespēles.

Aizvadītajā sezonā Surovijs pārstāvēja Maskavas CSKA komandu, kuras rindās 38 regulārā čempionāta mačos izcēlās ar 11 precīziem metieniem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Šobrīd Surovijs Slovākijas izlases sastāvā piedalās pasaules čempionātā, astoņās turnīra spēlēs izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli, bet Slovākija jau ir iekļuvusi pusfinālā.

Kā ziņots, «Lev» komandai, kas no Slovākijas pilsētas Popradas pārcēlusies uz Čehijas galvaspilsētu Prāgu, jau pievienojušies arī divi citi kādreizējie Rīgas «Dinamo» slovāku uzbrucēji - Marcels Hosa un Jurajs Mikušs.

Paredzams, ka «Lev» mājas spēles KHL čempionātā aizvadīs Prāgas «Sparta» mājvietā «Tipsport Arena», kurā 14 000 skatītāju vietu. Iepriekš tika ziņots, ka par «Lev» mājvietu kļūs «O2» arēna Prāgā, kurā 17 000 skatītāju vietu, taču «Lev» vadībai neizdevās vienoties ar halles īpašniekiem par arēnas īri.

Jau vēstīts, ka trešdien dalībai nākamās sezonas KHL čempionātā oficiāli tika apstiprinātas arī Slovākijas komanda Bratislavas «Slovan» un Doņeckas «Donbass» no Ukrainas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu