«Sniegbaltīte un mednieks» režisors filmā izmantojis paša asinis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Gaidāmās pasaku filmas «Snow White and the Huntsman» («Sniegbaltīte un mednieks») režisoram šķita, ka mākslīgās asinis izskatās pārāk nedabīgas, tāpēc viņš rada neparastu risinājumu - izmantoja savējās.

«Tā ir patiesība,» sacīja režisors Rūperts Sanders. «Tomēr filmā ir daudz vairāk sviedru un asaru nekā manu asiņu.»

Režisora asinis izmantotas pašā filmas sākumā, kad Sniegbaltītes māte pārdur pirkstu un viņas asins lāses nokrīt sniegā.

«Mākslīgās asinis izskatījās pēc aveņu ievārījuma,» paskaidro režisors. «Tāpēc pajautāju, vai mums ir cūku asinis, taču tās vairs nelieto. Es aizgāju, un kāds man noņēma 5 mililitrus asiņu.»

«Tās bija īstas ātrumsacīkstes, jo asinis spilgto gaismu iedarbībā sarecēja, taču beigu beigās mums izdevās, un tās izskatās īstas,» viņš piebilst.

Gaidāmajā filmā galvenās lomas atveido «Twilight» («Krēsla») franšīzes zvaigzne Kristena Stjuarte un fantastikas filmas «The Avengers» («Atriebēji») aktieris Kriss Hemsvorts.
Pasaku filmā Sniegbaltīte attēlota kā asa sižeta filmu varone, kura cīnās pret aktrises Čalīzes Teronas tēloto ļauno karalieni.

«Snow White and the Huntsman» būs pirmā Sandera režisētā filma. Līdz šim viņš bija pazīstams kā godalgots reklāmu režisors.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu